Neuroshima Online

Sesje Neuro by forum

#1 2011-11-18 19:34:30

MG

MG

"Moonówka" Ogame

Mam pytanie a właściwe prośbę.
Grywam sobie trochę w stare dobre Ogame. Przydałby mi się kolejny księżyc i potrzebuje kogoś kto poprowadzi tzw "moonówkę" - czyli konto stworzone po to aby robić próby moonowe. Polega to mianowicie na tym, że trzeba budować Lekkie Myśliwce aż będzie ich 1667 i wtedy wysyłać z misją "atakuj" gdzie ma powstać moon. Konta pilnować w zasadzie nie trzeba aż tak bardzo - zbierać LM-y z poszczególnych planet, te zgromadzone wysyłać  na FS i zapuszczać kolejne statki w stoczni.
Tak się składa, ze jeden gość w sojuszu zakończył grę i przekazał mi swoje konto z przeznaczeniem na "moonówkę". - czyli nie trzeba zakładać nowego konta tylko od razu jest rozwinięte  gotowe - 8 planet, 3 księżyce  czyli bezpieczne FS z księżyca na księżyc jak znalazł. Jak będzie 1667 LM dostaje info i umawiamy się gdzie i na która godzinę je trzeba wysłać.

Ma któryś trochę czasu żeby się tak pobawić? Jak potrzebujecie dodatkowych szczegółów lub  informacji - pytajcie.

#2 2011-11-20 18:17:46

Maciek

Gracz

Re: "Moonówka" Ogame

Hm, kto wie może bym trochę popykał, tylko ile czasu sądzisz trwały by próby? I jeszcze powiedz, na ktorym to Uni jest (czy jest luz czy wszyscy pologowani) i czy byłoby bardzo słabo, jakbym zostawił flotę przez przypadek i by mnie zezłomowali -_-  ?

Christopher Mood,
Gunnison National Forest Ranger

#3 2011-11-22 19:47:47

MG

MG

UNi Gemini - średnio aktywne 1900 graczy z czego sporo na urlopach. Nie byłoby problemu gdybyś trafił złoma albo by cie sfarmili. musisz tylko raz dzienniee - zapuszczać LM w stoczni, zbudowane LM-y zbierać  na jednym moonie i na noc wysyłać na FS-a na drugiego moona. A jeżeli chciałbyś pograć na koncie na poważnie - nie jako moonowka też mogę ci je udostępnić.
To co na próbę na parę dni???  Konto jest w sojuszu, w którym tez ja jestem.

#4 2011-11-24 21:13:25

Godrik

Gracz

ja odpadam niestety jestem zbyt podatny i może mnie wciągnąć znowu "nie można patrzeć w ciemność bo ciemność może zacząć patrzeć w nas"

Alan McCabe
Mechanik i Złota Rączka tel. 307 212 123 tel do 18 potem taryfa x 2

#5 2011-11-24 21:50:03

Maciek

Gracz

"Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie." Jest kilka wersji ale jest zawsze otchłań Nietsche & Baldur's Gate:)

Może od soboty spróbujemy, bo jutro za bardzo w domu nie będę, mogę zobaczyć jak idzie. szybkość i inne zasady serwera standardowe?

Christopher Mood,
Gunnison National Forest Ranger

#6 2011-11-24 22:02:51

MG

MG

tak. to jest standardowe uni, wysłałem ci info na PW

Stopka forum

RSS