Sesje Neuro by forum
MG
Mam pytanie a właściwe prośbę.
Grywam sobie trochę w stare dobre Ogame. Przydałby mi się kolejny księżyc i potrzebuje kogoś kto poprowadzi tzw "moonówkę" - czyli konto stworzone po to aby robić próby moonowe. Polega to mianowicie na tym, że trzeba budować Lekkie Myśliwce aż będzie ich 1667 i wtedy wysyłać z misją "atakuj" gdzie ma powstać moon. Konta pilnować w zasadzie nie trzeba aż tak bardzo - zbierać LM-y z poszczególnych planet, te zgromadzone wysyłać na FS i zapuszczać kolejne statki w stoczni.
Tak się składa, ze jeden gość w sojuszu zakończył grę i przekazał mi swoje konto z przeznaczeniem na "moonówkę". - czyli nie trzeba zakładać nowego konta tylko od razu jest rozwinięte gotowe - 8 planet, 3 księżyce czyli bezpieczne FS z księżyca na księżyc jak znalazł. Jak będzie 1667 LM dostaje info i umawiamy się gdzie i na która godzinę je trzeba wysłać.
Ma któryś trochę czasu żeby się tak pobawić? Jak potrzebujecie dodatkowych szczegółów lub informacji - pytajcie.
Gracz
Hm, kto wie może bym trochę popykał, tylko ile czasu sądzisz trwały by próby? I jeszcze powiedz, na ktorym to Uni jest (czy jest luz czy wszyscy pologowani) i czy byłoby bardzo słabo, jakbym zostawił flotę przez przypadek i by mnie zezłomowali -_- ?
MG
UNi Gemini - średnio aktywne 1900 graczy z czego sporo na urlopach. Nie byłoby problemu gdybyś trafił złoma albo by cie sfarmili. musisz tylko raz dzienniee - zapuszczać LM w stoczni, zbudowane LM-y zbierać na jednym moonie i na noc wysyłać na FS-a na drugiego moona. A jeżeli chciałbyś pograć na koncie na poważnie - nie jako moonowka też mogę ci je udostępnić.
To co na próbę na parę dni??? Konto jest w sojuszu, w którym tez ja jestem.
GodrikGracz
ja odpadam niestety jestem zbyt podatny i może mnie wciągnąć znowu "nie można patrzeć w ciemność bo ciemność może zacząć patrzeć w nas"
Gracz
"Kiedy spoglądasz w otchłań ona również patrzy na ciebie." Jest kilka wersji ale jest zawsze otchłań Nietsche & Baldur's Gate:)
Może od soboty spróbujemy, bo jutro za bardzo w domu nie będę, mogę zobaczyć jak idzie. szybkość i inne zasady serwera standardowe?
MG
tak. to jest standardowe uni, wysłałem ci info na PW